top of page
StancePhotography_EVA-61.jpg

over 

mij

Als kind maakte ik heksensoepjes met allerlei bloemen en zaadjes en speelde ik ‘op vakantie gaan’  in een oude Renault4, die stil stond in de schuur. Ik sprong over sloten, viste kikkerdril, schreef dagboekjes en sprak verhalen in op - wie kent ze nog - cassette bandjes :).

 

Mooie herinneringen heb ik aan mijn kindertijd en gelukkig ook veel foto’s. Een bofkont, dat ben ik, met mijn twee prachtige dochters en lieve man. Ik hou van spa rood, pure chocolade… en loop graag op blote voeten in het gras, of op het strand. Ook houd ik van oude zwart-wit foto’s en nieuwe herinneringen maken, het liefst aan zee. Die kleine, alledaagse dingen, daar is het mij om te doen.

 

Een knuffel, een kus, een speciale plek waar je nog vaak aan terug denkt… momenten zijn er om te koesteren en herinneringen zijn er om van te houden.

 

Mag ik ook jouw verhaal vertellen? Neem contact met me op voor meer info!

liefs eva.png
34.jpg

Deze foto betekent zo ontzettend veel voor mij. Het is mijn moeder op de boerderij van mijn opa en oma. Een foto als deze is een waardevol bezit en iedereen die er naar kijkt, krijgt er een ander gevoel bij. 

Het is mooi als je in dit leven iets moois kunt achterlaten. Dat kan heel groots zijn, maar ook klein. Fotografie geeft mij de mogelijkheid om het leven zoals ik dat op dit moment zie vast te leggen. 

En wat mooi is het, dat ik dit niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen mag doen. 

bottom of page